Dostępny
Pyrus pyrifolia Nijisseiki - Jabłoniogrusza japońska Nijisseiki - Grusza azjatycka Nijisseiki
Dojrzewa w drugiej połowie września.
Drzewo rośnie umiarkowanie, tworząc gęstą koronę.
Wyróżniają się okrągłymi owocami o kremowym,
soczystym, niezwykle smacznym i aromatycznym miąższu
Skóra gładka, gdy osiągnie dojrzałość żółta.
Odmiana uważana za najsmaczniejszą jabłoniogruszę.
Dojrzewa w drugiej połowie września.
Drzewo rośnie umiarkowanie, tworząc gęstą koronę.
Wyróżniają się okrągłymi owocami o kremowym,
soczystym, niezwykle smacznym i aromatycznym miąższu
Skóra gładka, gdy osiągnie dojrzałość żółta.
Odmiana uważana za najsmaczniejszą jabłoniogruszę.
Zapylacze: Chojuro, Chosui, Kosui, Shinseiki
Grusza dostępna jest na podkładce:
• półkarłowej : grusza azjatycka